Naša priča

Na početku ove priče je naša mama, njena ljubav za uređivanje doma i pažnja koju posvećuje najfinijim detaljima. Deo sećanja na detinjstvo su i bele, lepršave zavese na prozorima porodične kuće, koje su unosile puno svetlosti i topline u svaku sobu. Nama deci su služile kao mesto za skrivanje ili zamišljene raskošne haljine.

Ono što znamo danas jeste da upravo takvi detalji mogu ulepšati prostor, čineći ga mestom gde volimo da boravimo. Takođe, znamo da ne morate potrošiti čitavo bogatstvo kako bi postigli taj poseban izgled. Mi u Fenetre Decor-u, smo tu da Vam pomognemo u pronalaženju stilski lepih i funkcionalnih, a ujedno jedinstvenih i dostupnih rešenja, kako bi Vaš prostor učinili lepim poput Vas.

Posmatrano iz estetskog ugla, pojam raskošnog prostora podrazumeva nehaotičnu zonu udobnosti, oslobođenu suvišnih detalja. Uz pomoć kvalitetnih materijala, koje karakterišu prirodan izgled i čiste linije, kreiramo proizvode koji će ispričati Vašu jedinstvenu priču.

KONSULTACIJE

Bez obzira na veličinu projekta mi ćemo Vam pomoći u pronalaženju adekvatnog rešenja. O idejama i predlozima možemo razgovarati u našem izložbenom prostoru ili dolaskom kod Vas.

Opciona usluga konsultacije sa profesionalnim dizajenerom: U slučaju da Vam je neophodna dodatna pomoć pri odabiru adekvatnog rešenja, možete se konsultovati sa jednim od naših dizajnera.

KVALITET

Fenetre Decor materijali su pažljivo odabrani, kako bi ispunili standard u pogledu kvaliteta i dizajna. Naša kolekcija uključuje prirodne tkanine, poput pamuka i lana, kao i materijale izrađene od mešavina prirodnih i sintetičkih vlakana.

PROIZVODNJA

U radionicama naših vrednih šnajdera, tkanine se pretvaraju u zavese po Vašoj zamisli dok će se tim iskusnih montažera pobrinuti za njihovo postavljanje.

IZLOŽBENI PROSTOR

Kako bi se uverili u kvalitet i izgled proizvoda posetite nas u našem izložbenom prostoru gde možete pogledati odabrane materijale i uzorke. Opustite se uz šolju kafe ili čaja i porazgovarajte sa našim iskusnim i ljubaznim osobljem.

FENETRE DECOR TIM

Tatjana

Jelena

Mladenka

Bane